Politika privatnosti

 

Pristupanjem sajtu LANA SHOES (lanashoes.rs), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

 

LANA SHOES (lanashoes.rs) sajt je u vlasništvu firme DARKO MITIĆ PR TRGOVINA NA MALO OBUĆOM I PREDMETIMA OD KOŽE U SPECIJALIZOVANIM PRODAVNICAMA LANA SHOES 1 BEOGRAD MB (matični broj) 65825503, PIB (poreski identifikacioni broj):112032432 i sedištem na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 164, Zvezdara, Beograd. Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu LANA SHOES (lanashoes.rs), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

 

    • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
    • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
    • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
    • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
    • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za LANA SHOES (lanashoes.rs) ili neku treću stranu, sa kojom LANA SHOES (lanashoes.rs) ima poslovnu saradnju.

 

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu LANA SHOES (lanashoes.rs), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

 

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku.

 

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su
samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni  LANA SHOES-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

 

Ukoliko dođe do bilo kakve povrede ili nezakonitog pristupa u bazu podataka našeg sajta ili sajta bilo koje treće strane s kojom sarađujemo a koja obrađuje podatke, o tome obaveštavamo nadležna lica i organe u roku od 72 sata od takve povrede ako se s pouzdanošću potvrdi da su podaci o ličnosti koji su se nalazili u toj bazi ukradeni.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem e-maila [email protected].